Telefon

+386 30/608-997

E-pošta

info@zavodbalance.si

Delovni čas

Po dogovoru

Certificirana Bownova terapevtka z licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti Ministrstva za zdravje.

Po poklicu sem diplomirana medicinska sestra, kar mi daje kompetence, da prepoznam prednosti uradne medicine, in znanja, zaradi katerih lahko Bownovo terapijo kot alternativno in komplementarno metodo izvajam bolje in na način, ki posameznika obravnava res celostno.

Z Bownovo terapijo sem se srečala ob iskanju drugih možnostih za učinkovito in uspešno rehabilitacijo lastne poškodbe. Neroden korak je prinesel mesece težav z bolečino, otekanjem in nestabilnostjo gležnja, okrevanje in fizioterapija pa nista prinesla rezultatov, ki bi omogočili takšno možnost gibanja, kakršna je bila pred poškodbo. Med alternativnimi možnostmi rehabilitacije me je najbolj pritegnila Bownova terapija. Metoda se je izkazala za uspešno, obenem pa me je učinkovitost tega nežnega pristopa tako presenetila in navdušila, da sem ugotovila, da je to tisto, kar želim početi v življenju.

Za izvajanje Bownove terapije sem uspešno opravila tečaj za pridobitev certifikata BTE (Bowen Therapy Essential), ki je namenjen zdravstvenim delavcem in strokovnemu osebju z znanjem anatomije in fiziologije, nato pa postala članica Društva Bownovih terapevtov Slovenije. Danes kot njihova članica svoje delo opravljam v skladu z etičnimi kodeksi in cilji društva ter Zakonom o zdravilstvu (ZZdrav) – tako lahko zagotovim, da je Bownova terapija izvedena odgovorno, strokovno in etično ter pomagam pri osveščanju glede alternativnih možnostih rehabilitacije in pomembnosti preventive v zdravem načinu življenja.

Bownova terapija me še vedno znova in znova preseneča – hvaležna sem, da obstaja.

Kontakt: 030/608-997